Лукароски за Таравари: Другар му Касами пред две години се полакоми, па се лизна… Пошто тргна по умот на Курти!

Арсбен Таравари сака ПРОМЕНИ… Време било за ПРОМЕНИ…
А досега тој беше на власт?!
Или тој промените ги замислува „Досега на власт со едни, а од утре со други!“?
Во 2017 г. беше на власт (Министер за здравство)… 10 месеци подоцна се предомисли… Па пред три години се поделија со Алтернатива, па Алијанса отиде во опозиција… Па пред две години правеше и ‘ново парламентарно мнозинство’ со ВМРО и Левица… Па пред една година пак се предомисли и влезе во власта… Сега пак се предомисли и вели дека сака да премине во опозиција… Со план ‘утре’ пак да биде на власт…
Па тоа дури ни за еден Павле Трајанов е ‘немогуќе достигнуќе’!
Другар му Касами пред две години се полакоми, па се лизна… На Таравари истото ќе му се случи… Пошто тргна по умот на Курти!
ФБ став на Ацо Лукароски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e