Лукароски: Откако стана градоначалничка, Данела уште го нема спомнато ‘СКОПЈЕ’, а милион пати ја има спомнато ‘ВЛАДАТА’

Откако стана градоначалничка на Скопје, Данела уште го нема спомнато ‘СКОПЈЕ’…
А милион пати ја има спомнато ‘ВЛАДАТА’…
And counting…

ФБ статус на Ацо Лукароски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e