Лукароски: Ако политичар во Канада за 5 дена го фатат 10 пати во лага, и тој самиот не би гласал за себе… Од срам!!!

Си мислам нешто…
т.е. си мислам три нешта!

1. Го фатија два пати во теретана, еднаш во ресторан и уште 5-6 пати да лаже во обид да скрие докази… Ама тоа е она што го фатиле… А само Господ знае уште колку глупости има направено без камери да го ‘фатат на дело’!?

2. Што се однесува до она мвро-вмро, тоа секогаш функционирало на таков начин кога ДПМНЕ биле на власт… Секогаш… Па и сега, со Наќе Чулев како технички министер… Замислете си, цело МВР да е сега во нивни раце, со Наќе и Мицко на чело… Скраја било!!!

3. И конечно, она што најмногу ме чуди е што кловнот Мицкоски, со сите овие глупости, и натаму има сигурни 150-200 илјади гласови… Па ако политичар во Канада за 5 дена го фатат 10 пати во лага, сигурен сум дека и тој самиот не би гласал за себе… Од срам!!!

Фб статус на Ацо Лукароски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e