Лазаревски: Денес во Совет на Град Скопје само се заработија дневниците за месецот без да се направи ништо

Данела Арсовска не се појавила на советничкки прашања, а Трајко Свавески ја прекинал седницата на која требаше меѓу другото, да се префрли Универзална Сала на министерство за култура.
Ни некое прашање ќе добие одговор, ни Универзална ќе се реновира, ни Скопје ќе види некој ќар.
Денес во Совет на Град Скопје само се заработија дневниците за месецот без да се направи ништо.

ФБ став на Васко Лазаревски 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e