Костовски за ВМРО-ДПМНЕ: Тие мислат дека можат да го потрошат целото време на еден народ

Тие мислат дека можат да го потрошат целото време на еден народ, тие мислат дека целта да се земе власта ги оправдува блокадите и сопките⁉️
Па, не може така бе пријатели, та не сме ние вукојебина у ваша сопственост, иднината е таа која ќе ве фрли на буништето на нихилистички лицемери и неосетливи политички буздовани‼️
ФБ став на Мартин Костовски, пратеник

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e