Костовски за ВМРО-ДПМНЕ: Ако се толку сигурни дека победуваат, зошто им е потребно толку да вадат штелувани лажни анкети!?

На секои 10 минути летаат анкети на Мицковци како на фабричка лента, пумпаат ли пумпаат, ја манипулираат јавност дека се победници.
Нешто што навистина личи на времето од 2016-та….и се сеќавате што се случи, знам дека се сеќавате, останаа сами во опозиција.
Но, не ми е јасно ако се толку сигурни дека победуваат, зошто им е потребно толку да вадат штелувани лажни анкети!?
Сепак има тука нешто што не штима, тоа е исто како на “крадецот цело време да му велите колку е чесен”-и тој одеднаш да стане чесен (вмровска логика), сепак си мислат дека 1000 пати кажана лага станува вистина, ама тоа пријатели така не оди.
Се гледаме на избори-граѓаните се најдобрата анкета!
Фб став на пратеникот Мартин Костовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e