Колозова: Ова не е само криминал, ова е посебен вид социопатологија

Цело време очекував дека ќе ја најдат – дечко, култ, некоја тинејџерска будалаштина, само тоа ми паѓаше на памет. Не – убиена. Користољубие? Убиени се девојче од 14 години и маж на 74 – за ова е потребен посебен вид социопатологија, ова не е само криминал туку нешто поужасно, многу поужасно. Лесна им земја и на двајцата. Потресно. Несфатливо.

ФБ став на Катерина Колозова 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e