И кој ја сака повеќе Македонија? Тие со рачиња во мед-ние водиме преговори со ЕУ

Тие со рачиња во мед-ние водиме преговори со ЕУ ‼️
И кој ја сака повеќе Македонија ⁉️
ФБ статус на Мартин Костовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e