Кого денеска пцујат Бени Шаќири и Перо Камиказа – Шилегов или себеси?

Излезе ли утринава Христијан Мицкоски од својот дом да го види хаосот во Скопје, или немаше потреба оти хидроцентралите и онака му печатат пари?
Кого денеска пцујат Бени Шаќири и Перо Камиказа – Шилегов или себеси?
Со кое право неспособната „менаџерка“ Данела и ќосето Ленин со скапаните автобуси, малтретираат десетици илјади граѓани?
Што со луѓето кои заради нив задоцнија, или не ни стигнаа на работните места?
Што со студентите кои платија такси превоз за да стигнат на закажаните колоквиуми, а кои воопшто и не се одржаа заради хаосот режиран од ДПМНЕ?
Багра арамиска сте биле, багра ќе останете!
МРШ!!!
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e