Јовановиќ за Мицкоски: Современоста во себе ја нема, па ја компензира со ајфон 13 и одело Карл Лагерферд

Го слушнав Мицкоски. Прокламации, фрази и купишта демагогија на Канал 5. Тоа е неговата идеологија: ултраконзерва на “современ начин”; современоста во себе ја нема, па ја компензира со ајфон 13 и одело Карл Лагерферд.
Во суштина, идејата на Мицкоски е да блокира, да го направи општеството дебилно, а во дебилна фаза никој не може да напредува, ама затоа ќе може фино да се назадува.
Грујо фолирантска школа. Досадно, а досадното е банално и злобно.

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e