Јовановиќ: Го сакам Заев затоа што е пожив од сите “мртви ‘поети’ во ова мртво општество

Знаете ли зошто Заев ви го сакам? Оти е автентичен, емотивен, затоа што знае да ви го џитне срцето на терен за да го глодате. Затоа што е човек, затоа што тоа што го гледате, тоа кај него и го добивате.
Го сакам Заев затоа што е пожив од сите “мртви ‘поети’ во ова мртво општество”.
O Captain! My Captain!

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e