Иванов за ВМРО: Допрва коалициски ќе голтаат и живи жаби и живи полжави

Не ни стапнаа асално на власт, уште ниту влада не скрпија, а веќе се избрука пред светот и дома, посебно пред своите неодамнешни гласачи па си ги испогазија и си ги испоганија ветувањата, оние со кои практично си се устоличија, оние кои сега им одѕвонуваат на тие што гордо ги превеслаа на изборите и за унитарноста и за еднојазичноста и за преспанскиот и за бугарскиот и за гордоста и за венецот и за … и, кажано во една реченица, допрва коалициски ќе голтаат и живи жаби и живи полжави и за дваеесет проценти и за химна и за знаме и за училишни програми и за, …., па патриоти лажни и патриоти умислени – доброутро.

ФБ став на Зоран Иванов 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e