Исмаил: Вие мислете му ја до среда на кого ќе му се лутите и кого тоа мислите да казнувате

Се јави Станодавецот. Вели: Многу арен овај привремениот кираџија, онај де, знаете Кој. Па 11 години Ви беше Газда Ми рече дека имал уште поарни другари таму, кај вас. Исти како него та замоли да ве поздравам и да Ви кажам дека е тоа вистина. Неговите другари Таму се исти како него. Крадат, лажат, ама кирија си плаќаат и ви се токмат за уште една тура зулуми оти сте биле лесноумни, а ќотек трпите😡
ТАКА Е ТОА КОГА БАНДИТИТЕ СЕ КРЕПАТ ЕДЕН СО ДРУГ, па Вие мислете му ја до среда на 15 Јули на кого ќе му се лутите и кого тоа мислите да казнувате. 😎

ФБ статус на Ѓунер Исмаил

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e