Фејсбук фул со теории на заговор

ФБ фул со експерти.
Фул со теории на заговор.
Фул со гнев.
Фул со злоба.
Фул со хејт.
Секој ден дознаваш дека некој што го познаваш починал.
Фрустрации и комплекси од сите страни.
Блак.
Ми се гади.
Ми се повраќа.
Време е да одморам малку од ФБ.
ФБ став на Замир Мемети 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e