Една недела потоа: Шо судбина ги зафати насмеаните фаци од легендарната заедничка фотка

Една недела потоа: Шо судбина ги зафати насмеаните фаци од легендарната заедничка фотка на првите, вторите, третите, четвртите и петтите?
• Првите појдоа курбан;
• Вторите излегоа, па сега пак се на ниет да одат на поклонение кај тој шо го нема на сликата;
• Третите го напуштија „вонбрачниот“ живот со првите;
• Четвртите ќе бидат дел од Владата на тој шо го нема на сликата;
• Петтите остана тоа шо и претходно беа – Ништо!
ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e