ЏАБЕ “ЧАЛАМОТ” ВИ СЕ ГЛЕДА НЕРВОЗАТА Јакимовски до ВМРО-ДПМНЕ за апсењето на новинарот Салиу

Џабе го апсите Фуркан, јас уште пред неколку месеци обелоденив дека ВМРО-ДПМНЕ фингира анкети соочена со слабата поддршка од народот.
Џабе „чаламот“ ви се гледа нервозата
Поддршка за Фуркан, поддршка за слободата на говор
Стевчо Јакимовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e