Домашните душмани и надворешните непријатели отворено работат на уништување на европската перспектива

Бугарски европратеник среде Скопје јавно пропагира антимакедонски ставови. По издадена партиска директива, членови на ДПМНЕ тепаат друг член на ДПМНЕ, нарко-дилер и актуелен секретар на охридскиот бугарски клуб, со цел да предизвикаат нова ескалација на македонско-бугарските односи.
И сето тоа под надзор на руската разузнавачка служба.
Домашните душмани и надворешните непријатели отворено работат на рушење на меѓународните позиции на државата и уништување на европската перспектива на македонските граѓани.
Ако не се превенира нивното антимакедонско сојузништво, потенцијално, 4 февруари ќе биде новиот црн датум во поновата македонска историја.

ФБ статус на Зоран Милошески

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e