Цветанов: Протогер ги решаваше работите со праќање на семејства во ендек, Јанушев директно ќе убивал

ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАРИ НАСИЛНИЦИ
Протогер ги решаваше работите со праќање на семејства во ендек,
Јанушев директно ќе убивал.
ДПМНЕ останало ИСТО.
Со оваа гарнитура не можат да понудат ништо друго освен НАСИЛСТВО И РЕЖИМ.

ФБ реакција на Ване Цветанов на објавената бомба за Јанушев 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e