Цветанов: Кому и какви рапорти давал Мицко во Белград?

Ги охрабрувам јавно,
Почитуваните Зијадин Села и Билал Касами, Африм Гаши и сите останати лидери на пилитички партии од Албанскиот електорат, да си го прашаат Христијан Мицковски, КОМУ И КАКВИ РАПОРТИ, НА КОИ АНТИ НАТО, АНТИ ЕУ И АНТИ АЛБАНСКИ СТРУКТУРИ ВО БЕЛГРАД, ДАВАЛ МИЦКО?
Нека го прашаат Мицко, ама нека се распрашаат и наоколу.
ЌЕ ДОЗНААТ ЛЕСНО КОМУ СЛУЖИ МИЦКО…
ЌЕ РАЗБЕРАТ И ЗА ТУРСКО СРПСКАТА ВРСКА КОЈА ВЛЕЧЕ СЕ ДО ОРБАН.
ТУРСКИ ИНТЕРЕС МОЖЕБИ,
АМА СИГУРО НЕ Е АЛБАНСКИ ИНТЕРЕС!
ТРЕБА ДА РАЗМИСЛАТ КАКО ЌЕ ГИ ПРАВДААТ СВОИТЕ ОБИДИ ЗА ШУРУВАЊЕ СО МИЦКО,
СО ИСТИОТ МИЦКО КОЈ КОЛЕНИЧИ И СЕ ПРОМОВИРА ПРЕД СОМНИТЕЛНИ СТРУКТУРИ ВО БЕЛГРАД.
ДАЛИ НЕКОЈ ПРОВЕРИЛ ЗА ЕВЕНТУАЛНИ КОМУНИКАЦИИ НА МИЦКО СО НЕКОИ ЛИЦА КОИ ШТО ГИ ОРГАНИЗИРАЛЕ ИЛИ УЧЕСТВУВАЛЕ ВО МАСАКРИТЕ ВО КОСОВО?
КАКО ЌЕ ЈА ОБЈАСНАТ ЛИДЕРИТЕ НА АБЛАБСКИТЕ ПАРТИИ НИВНАТА КОАЛИЦИСКА ПОДГОТВЕНОСТ СО ЏЕЛАТОТ?
АЈДЕ ШТО БЕШЕ ЏЕЛАТ НА ЕДЕН ОД НИВ И ЛИЧНО, НО ОД КАДЕ ДА СМЕ СИГУРНИ ДЕКА ЛАБИЛНА ЛИЧНОСТ КАКО МИЦКО, ДЕКА НЕ Е СПРЕМЕН И НА ВОЈНА, САМО ДА ДОЈДЕ НА ВЛАСТ И ДА ГО СПАСИ ФИРЕРОТ ГРУЈО ОД ОДГОВПРНОСТ ПРЕД ЗАКОН?
СЕКАКО,
ГРЕШКАТА МОЖАТ ДА СИ ЈА ИСПРАВАТ СО ИЗВИНУВАЊЕ ДО СВОИТЕ ГЛАСАЧИ, ДЕКА И ТИЕ КАКО ЛИДЕРИ БИЛЕ СТАВЕНИ ВО ЗАБЛУДА. СЕ СЛУЧУВА…
ПОТОА,
ПОТОА БРЗА И БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА НА ЗОРАН ЗАЕВ И НЕГОВИТЕ ПОЛИТИКИ, СО ИСПРАВАЊЕ НА ГРЕШКАТА НА ИНСТИТУЦИОНАЛЕН НАЧИН!
ВО ВЛАДА! КАКО ШТО ЛИЧИ НА ДЕМОКРАТСКИ ЛИДЕРИ!
ИЗБОРОТ Е НА ЛИДЕРИТЕ…
ФБ статус на Ване Цветанов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e