Честитки до МВР за расчистување во рекордно време на двата случаи

Честитки до МВР за расчистување во рекордно време на двата случаи. Ваква мобилизација и посветеност не памтам.
Најостра казна за организаторите, нарачателите и извршителите на овој грозоморен чин.
Најостро казна и за дежурните ширачи на етничка и верска нетрпеливост, кои без грам емпатија кон семејството за некој ситен политички поен ја лажеа јавноста со разни информации и шпекулаци и се обидуваа на целиот овој настан да му налепат етнички елемнт.
Каде ќе ви оди душата бе гнаси едни.
Почивај во мир Вања душа мила.

ФБ став на Замир Мемети

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e