Богојески: Советскиот блок од ВМРО ДПМНЕ не престанува со напади врз секој чесен граѓанин на Македонија

ВМРО е Македонски Концепт!

Советскиот блок од ВМРО ДПМНЕ не престанува со напади врз секој чесен граѓанин на Македонија, користејќи докажани измеќари како господин Стоилковиќ!

Иднината ќе го победи минатото!!! Во тоа сме целосно убедени!

ФБ статус на Петар Богојески

Ознаки: ,

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e