Богоевски: Одвратен е начинот на кој вмровските пулени се радуваат на бугарското вето

Кога го читаш Антонио Милошоски, не можеш да сфатиш дали човекот отишол во Вашингтон да лобира за, или против добивање датум за почеток на преговори со ЕУ.
Одвратен е начинот на кој вмровските пулени се радуваат на бугарското вето.
Не знам што е полошо – ситењето на несреќата на сопствената држава или тоа што тие се “патриотите” на политичката сцена?
Не – дефинитивно, најлошо е што се’ уште има луѓе кои веруваат во нивните г*мна.
Одличен проект, Антонио!!1! Бугарија се гордее со тебе.
ФБ статус на Павле Богоевски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e