Богоевски: Ќе си лежите. Ветуваме.

Сите што по изборите, свесно му помагате на груевски со креирање омраза, манипулирање, лажење на граѓаните и местење големи тендери за неговите криминални цели…

Ќе си лежите. Ветуваме.

Павле Богоевски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e