Богоев: ВМРО – ДПМНЕ е традиционален и докажан извор на лажни вести за свои политички потреби

Потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев ја искритикува ВМРО-ДПМНЕ, за како што вели, ширењето лаги и паника во врска со згрижувањето авганистански семејства во Македонија.

-Како велеа дека комшии ќе ви бидат талибанци и криминалци?! Како ќе се сменела етничката и верска структура на Македонија!?Дека јас во Бардовци правам камп за авганистанци!? ВМРО – ДПМНЕ е традиционален и докажан извор на лажни вести за свои политички потреби, напиша Богоев на Фејсбук.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e