Беличанец: Мицкоски ги лаже членството и граѓаните

ГИ ЛАЖЕ ЧЛЕНСТВОТО И ГРАЃАНИТЕ!
Мицковски наместо да ја наведна глава бидејќи е неспособен лидер бара избори. Се фали дека ВМРО ДПМНЕ имал најголем број пратеници, советници во општините и градоначалници ама за состав на влада и за распишување на избори нема мнозинство во Собранието барем со 61 пратеник!
Да има демократија во ВМРО ДПМНЕ одамна ќе беше сменет.

ФБ статус на Тито Беличанец

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e