Беличанец: Е Мицко, Мицко, Ахмети пред нос ти ја спушти „рампата“

Е МИЦКО, МИЦКО!
ОТИДЕ ДА БАЦИШ РАКА, И КОЈ ЗНАЕ ШТО МУ ПОНУДИ НА ДУИ ЗА ДА ДОЈДЕШ НА ВЛАСТ, АРНО АМА
АХМЕТИ ПРЕД НОС ТИ ЈА СПУШТИ “РАМПАТА”!

ФБ статус на Тито Беличанец

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e