Ако забележите дека некаде нема почитување за намалување на цените, да пријавите и да објавите јавно!

“Гарантирана цена” од денеска на над 500 продукти во сите маркети.
Ако забележите дека некаде нема почитување за намалување на цените, ве повикувам да пријавите и да објавите јавно (доколку вие мислите дека не треба, пратете ми, јас ќе ги објавам маркетите кои не ја почитуваат одлуката).
Профитерите не можат против народот, подобро тие нека се срамат, отколку народот да трпи!
ФБ став на пратеникот Мартин Костовски

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e