29.000 студенти денеска на своите трансакциски сметки добија средства во износ од 6.480 ден

29.000 студенти денеска на своите трансакциски сметки добија средства во износ од 6.480 ден. Оваа Влада се грижи подеднакво за сите граѓани за време на енергетска и економска криза. Никој нема да остане сам!
Со Грујо поубаво беше: ем 0 денари на сметка ем ќотек за студентите.
Така ли е, браќа и сестри?!
ФБ статус на Ненад Јовановиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e