(ВИДЕО) Слушнете како звучи „Чаје Шукарие“ во изведба на атрактивните србинки

Безвременскиот хит од Есма Реџепова “Чаје Шукарије” доби нова преработка во поп верзија, од моментално најпопуларната женска поп група во регионот, Хјурикејн.

Слушнете како звучи песната во изведба на Хурикејн.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e