(ВИДЕО) Погледнете ја урнебесната реакција на Андрија Милошевиќ додека неговата девојка го чупа

Популарниот актер Андрија Милошевиќ ги насмеа сите до солзи со видео на кое неговата девојка, актерката Александра Томиќ, му ги чупа веѓите.

Од изразот на лицето на Андрија, јасно е дека воопшто не му е пријатно, додека неговата девојка му вели да не лаже дека тоа го боли.

– Сите мажи треба да го испробаат ова. Ништо не  боли – напиша актерот во описот на видеото што ги насмеа сите.

Неговото видео предизвика бројни реакции и коментари, додека некои слатко се смееја, на другите пак не им беше сеедно бидејќи жените им ги чупаат веѓите и тие најдобро знаат низ што поминал актерот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e