(ВИДЕО) Петар Грашо со концерт среде празниот Сплит

Хрватската ѕвезда Петар Грашо се приклучи на низата музичари кои не заборавија на своите фанови и во деновите во карантин.

Тој одржа концерт во центарот на родниот Сплит каде ги испеа најголемите хитови како „Уторак, „Воли ме“ и Моје злато“.

Погледнете, вистински мелем за очи и уши:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e