(ВИДЕО) Лото-Маријана запеа заедно со Владо Калембер – Еве како звучи

Згодна, шармантна, убава, професионална се само дел од епитетите кои се препишуваат на македонската водителка Марјана Станојковска.

Марјана со години го води „Лото“, а за неа често знае да се каже дека изгледа подобро и од „7ица на Лото“.

Меѓутоа, таа има и еден куп други ангажмани. Така, често може да ја видиме како водителка на настани, фестивали, промоции.

Освен тоа, исто така е активна на социјалните мрежи каде рекламира производи, костими за капење, разни продукти од разни брендови.
Како водителка ја знаете одлично, но како пејачка? Знаете ли како пее Марјана Станојковска?

Овојпат, водителката се фати за микрофонот, но не само за да води фестивал, туку и за запее и тоа со Владо Калембер.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e