(ВИДЕО) Кумановската пејачка си ја отвори душата: Бев позната како „Ивона дебелатa“

Кумановската пејачка Ивона Јо, пред неколку месеци се одлучи за операција за намалување на желудникот, со помош на која досега ослабна 40 килограми.
Вели сакала да го тргне фокусот од нејзиниот изглед и дебелина, за конечно да може да се покажат нејзините останати квалитети.

Во „Жешко столче“ отворено зборува за целиот процес:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e