(ВИДЕО) „Дама која сјае“: Ана Ивановиќ од ден на ден изгледа се помладо и помладо

Ана Ивановиќ отсекогаш важела за една од најубавите Србинки, но изгледот на поранешната тенисерка сега, многумина се согласуваат, е повеќе волшебно од било кога!

Имено, како што коментираат верните следбеници на Ана на Инстаграм, каде што ја следат речиси милион и 600.000 луѓе, поранешната тенисерка изгледа многу подобро по две раѓања отколку порано.

Како што објаснуваат – сјае поинаку.

Навистина, факт е дека Ана е убава и по две раѓања, и дека некој што не е запознаен со нејзиниот живот, никогаш не би претпоставил дека родила две деца.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e