(ВИДЕО) Блу Ајви е копија на мајка си Бијонсе – погледнете како танцува!

Ако Бијонсе е кралица на танцувањето тогаш може да претпоставите дека и нејзината 9-годишна ќерка Блу Ајви поседува танчарски таленти.

Тина Ноулс-Лоусон, мајката на Бијонсе,  сподели симпатично видео од девојчето кое неуморно танцува, а со потезите потсетува на својата мега популарна мајка Бијонсе.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e