(ВИДЕО) Бајага и Ѓура направија песна за поддршка на силуваните актерки Милена и Ива

Момчило Бајагиќ Бајага и Бранко Ѓуриќ создадоа песна која го носи називот „Ниси сама“. Песната е посветена на актерките Милена Радуловиќ и Ива Илинчиќ, кои во текот на изминатите денови ги изнесоа своите интимни признанија за сексуална злоупотреба од професорот по глума Мика Алексиќ.

Бајага е заслужен за текстот, додека популарниот Ѓуро ја отпеа песната со неговиот бенд Бомбај Штампа.

Песната е објавена на Инстаграм профилот на Ѓуриќ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e