(ВИДЕО) Аргентинската водителка го покажа своето „најжешко“ издание

Аргентинската водителка Марија Сол Перез важи за една од најатрактивните жени во светот.

Кариерата ја започна во телевизија пред само три години – работеше како спортски новинар, а сега е презентер на временска прогноза.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e