(ВИДЕО) Моќна изведба: Антониа воодушеви со песна од Тоше во српско шоу

Антониа Гиговска деновиве беше гостинка на неколку од најгледаните телевизии во соседна Србија, каде Антониа ги фасцинираше и домаќините и гледачите во секој поглед.
На нејзиното пеење во живо никој не остана рамнодушен, па дури и водителката играше и пееше од самата столица.

Впрочем пееше целото студио, а двете русокоси – Антониа и Јована на крајот од емисијата завршија гушнати, во заедничко селфи.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e