Вељко и Богдана Ражнатовиќ прославија годишнина од брак!

Во календарот на семејството Ражнатовиќ 24 ноември засекогаш ќе биде запаметен како еден од најубавите. Помина една година од денот кога Вељко Ражнатовиќ и Богдана Ражнатовиќ го изговорија судбоносното „да“.

За време на изминатите 365 дена нивното семејство стана побогато за уште еден член, синот, кој го доби името Жељко.

Семејството Ражнатовиќ често зборува на кој начин Богдана успеа да ги смири страстите на успешниот спортист, но и како се снаоѓа во улогата на татко.
-Сите за својата свадба велат дека била магична. Јас навистина преубаво си поминав, но не сум до толку емотивен. Мајка ми и сестра ми плачеа, мене ми беше супер, тоа е еден од најубавите денови во мојот живот, но жените тоа го доживуваат малку поразлично, рече Вељко после неколку денови од церемонијата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e