Сестрата на Наташа Беквалац два пати се мажела за ист човек

Пејачката Наташа Беквалац има две сестри, постарата Драгана и помладата Кристина, којае моден дизајнер и стилист.
Денес Кристина е во брак со дизајнерот Иво Мартиновиќ, со која има две деца, а ова е втор нејзин брак со него. Двајцата се венчале за прв пат во 2008 година, наскоро ја добиле ќерката Петра, а веќе во 2010 година донеле одлука да се разведат.
Дали љубовта ги надминала сите несогласувања или откако дооволно „се издувале“, сфатиле дека сепак се еден за друг, по 5 години пауза, во 2015 година Кристина и Иво повторно застанале на „лудиот камен“ и се венчале. Новиот брак донел уште една принова во семејството на оваа двојка, па во 2017 година се родил синот, Ноа.

Нејзината попозната сестра Наташа Беквалац немаше ниту „трета- среќа“, откако и по трет пат стана среќно разведена жена, после распадот на кусиот брак со Лука Лазукиќ, кој претходно при една семејна расправија, буквално ја претепа пејачката!

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e