Ријана стана мајка, наместо девојче роди син!

Странските медиуми објавија дека Ријана тајно се породила во петокот. На социјалната мрежа Фејсбук се појави информација дека познатата пејачка Ријана родила момче.

Оваа информација ја пренесе лице кое наводно работи во болницата каде се породила познатата пејачка.

Ријана и Асап Роки јавно потврдија дека очекуваат бебе во јануари, откако веќе можеше да ѝ се види трудничкиот стомак на пејачката.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e