Луна Џогани се враќа на музичката сцена

Поранешната натпреварувачка во реалноста Луна Џогани наводно ќе се врати во пејачката кариера, а за сето тоа е одговорен нејзиниот сопруг Марко Миjковиќ.

Според локалните медиуми, таа снимила нова песна, а во својот прв албум вложила 40.000 евра.

Луна и Марко имаат многу обврски овие денови. Покрај подготвувањето за нејзино враќање на сцената, тие опширно го опремуваат станот во кој ќе се пресели за еден месец.

Да потсетиме, по напуштањето на реалното шоу „Задруга 2“, Луна ја започна својата музичка кариера. Нејзината прва песна „Деветти круг“ беше објавена на 15 август 2019 година, речиси еден месец по завршувањето на „Задруга 2“.

Луна рече дека песната била посветена на нејзиното учество во „Кооператив 1“ и „Пекол“. Автобиографската песна на Луна Џогани е проект во кој се вложени многу пари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e