Кој е бизнисменот со кого Северина го сними домашното порно видео?

Се сретнаа и се вљубија на првиот поглед, но некој месец потоа имаа жежок 11-минутен секс на неговата скапоцена јахта. И ништо необично во тоа. Но, да не беше видеото со нивниот интимен однос пуштен на Интернет, никој и немаше да знае за случката.

А, тоа се тие, тогашниот мошне богатиот бизнисмен Милан Лучиќ по потекло од Босна и Херцеговина и таа мега популарната балканса ѕвезда Северина.

Тој за малку не се развел од бремената сопрруга која му го прости неверството од видеото, а згора на тоа му се закануваше и затвор поради финансиски малверзации поради фирма која ја турнал во стечај.

пред повеќе од 15 години Милан беше вистински тајкун, моќен бизнисмен. Не постоше позначаен бизнис во Хрватска во кој тој не беше вклучен.Сепак со текот на годините неговите бизниси почнаа да се уриваат како “кули од картите“, а тој стануваше се посиромашен.

До денес остана непознато кој всушност го пуштил во оптек тоа домашното порно видео, дали самата Северина која од секое кликање заработи многу пари или некој кој сакаше на Лучиќ да му го уништи бизнисот?

Северина не се повлече поради тој голем срам, голем медиумски скандал, продолжи уште поуспешно со пеењето, но Лучиќ потполно го снема од јавните појавувања.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e