Кајне Вест поради новото момче на Ким не може да си ги види децата?

Новото момче на Ким Кардашијан, Пит Дејвидсон, никогаш не бил дома кај неа.

Канје Вест, отуѓениот сопруг на Ким и татко на нејзините четири деца, неодамна тврдеше дека нејзиното обезбедување го спречило да влезе во куќата на Ким и дека Пит (28), кој почна да излегува со Ким кон крајот на минатата година, бил внатре во имотот.

Меѓутоа, Пит не бил во куќата во моментот на несогласувањето меѓу Канје и обезбедувањето на Ким, според „ТМЗ“.

41-годишната Ким не била на имотот во тоа време, бидејќи цел ден работела во нејзината канцеларија.

Но, таа одлучила да наметне некои граници со Канје, бидејќи не сака тој да доаѓа и да си оди како што сака во иднина.

Раперот неодамна тврдеше дека не му било дозволено да влезе во домот на Ким кога одел да ги види своите деца. „Нејзиното ново момче беше таму,“ рече тој.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e