(ФОТО) Згодната секси пејачка ги извади силиконите, еве како сега изгледа

Пејачката Тина Ивановиќ е на сцената многу години, и иако повремено го менуваше стилот на облекување, едно секогаш остануваше исто – нејзиното секси тело.

Тина имаше период кога почувствува потреба да вгради силикони и на тој начин се чувствуваше поудобно во својата кожа, но неодамна призна дека тоа е „младост – лудост“ и дека повеќе нема да оди на пластична хирургија.


View this post on Instagram

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official) on

Ги извади силиконите, а останува само нејзината природна убавина, која сега доаѓа до израз повеќе од кога било.

На следната фотографија мозете да ја забележите Тина со огромните гради, пред да ги извади силиконите.


View this post on Instagram

💞💞💞 . . . . . . . . . . #tina #tinaivanovic # sharmelsheikhmemory of the beautiful sharm el sheikh.🥰

A post shared by Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official) on

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e