(ФОТО) Занесени од љубов: За познатата македонска старлета Елеонора и нејзиното момче летото се уште не е завршено

Македонската старлета Елеонора Миљковиќ повеќе не го крие своето момче и често споделува романтични фотографии со него.

Иако есента започна, Елеонора и нејзиното момче и понатаму уживаат како да е лето. Таа сподели фотографии од нив двајца во љубовен занес во базен.

„Всели се во моето срце и не плаќај станарина“, стои во опис на фотографиите на кои се разбира во прв план е бујното деколте на Миљковиќ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e