(ФОТО) Селма Хајек и нејзината ќерка во исто модно издание, но еден детал ја прави Селма позната

Актерката Селма Хајек (55) ги украде сите погледи на лосанџелеската премиера на филмот „Eternal“, каде се појави во друштво на својата 14-годишна ќерка Валентина Палома Пино, која јавноста нема прилика да ја види често.

Мајката и ќерката за оваа прилика и модно се вклопиле, а двете носеле црн фустан со „В“ израз.
Селма е инаку позната по своето бујно деколте, а фустанот кој го носела уште толку го истакнувал тој дел.

Инаку, Валентина е единствено дете на Селма и нејзиниот сопруг Анри Пино, а ја добила за кратко време откако почнале да се гледаат. Во брак се од 2009 година, а се свршиле на романтична церемонија во Париз.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e