(ФОТО) Нема да го препознаете: Зоран Џорлев со нов имиџ, ја избричи брадата

Македонскиот виолинист Зоран Џорлев со години беше препознатлив по својата брада.

Џорлев реши да направи промена во својот имиџ, па ја избричи брадата. Имено тој направи толку драстична промена што дури и е непрепознатлив со својот нов имиџ.

Џорлев сподели две фотографии на својот Фејсбук профил, шегувајќи се на своја сметка: „Горан брат му на Зоран… хаха… Малку освежување без брада“, напиша Џорлев.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e