(ФОТО) Јана Бурче сподели фотографија од мајчинските денови

Македонската пејачка, Јана Бурческа, која ја претставуваше Македонија на Евровизија, често е активна на социјалните мрежи, каде споделува и приватни моменти со сопругот и децата.

Таа е мајка на две деца, синот Дарин и ќерката Дона.

Заедно со нив таа сподели и фотографија направена на Козјак.

Под објавата се нижеа позитивни коментари, а следбениците најчесто оставија срценца во знак на љубов.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e