(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Лусија Јаворчекова – спортиската за која велат дека е најубава жена на светот

Лусија Јаворчекова, некогашна словачка првенка во велосипедизам целосно ѝ се посветила на манекенската кариера.

Тоа не е никакво изненадување со оглед на нејзиниот изглед, а со своите објави на социјалните мрежи мами воздишки кај машката популација. Дефинитивно Луција е една од најзгодните жени кои се појавиле во светот на спортот.

Од шампионското возење не можела добро да живее, па се свртела кон моделингот и почнала одлично да заработува.

Нејзините фотографии оставаат без здив, а многумина ја нарекуваат најсовршената жена на светот. Погледнете и уверете се:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e